Verschil maken door knowhow

Kennis van de markt

Om steeds de beste verzekeringsoplossing te kunnen aanbieden, moet je de sterke en zwakke punten van de verschillende verzekeringsmaatschappijen en hun contracten kennen. We volgen dan ook alle ontwikkelingen bij de verzekeraars op de voet en onderzoeken onmiddellijk de nieuwigheden.

Dit is evenzeer zo voor schaderegelingen. Hinkt een verzekeraar achterop in vergelijking met andere verzekeraars in het tempo van een regeling of de vergoeding van de schade, dan spelen we dit natuurlijk graag in jouw voordeel uit.

Kennis van de contracten

Een clausule extra of tekort in de polis: het kan een immens verschil geven of serieuze gevolgen hebben. Dagelijks stuiten we bij nieuwe klanten op onvolmaaktheden in hun dossier, zelfs bij de meest eenvoudige verzekeringen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we snel de overlappingen en lacunes in verzekeringspolissen te detecteren en weg te werken

Ook al zijn de polissen perfect in orde en proberen verzekeraars zo duidelijk mogelijk te zijn in hun contracten, dan nog zijn er vaak diverse interpretaties mogelijk bij schade. In dit geval staan we natuurlijk aan jouw kant om de verzekeraar tot de meest gunstige te bewegen.

Kennis van de wetgeving

Naast wat contractueel overeengekomen is met de verzekeraar, spelen ook de regionale, nationale en Europese wetgeving en rechtspraak meer en meer een rol, en dit in talloze domeinen. Denk maar aan de beoordeling van aansprakelijkheden bij een verkeersongevallen en bij andere aansprakelijkheidskwesties, de fiscale spelregels voor de aftrek van verzekeringspremies in de belastingen, de invloed van de begunstigde van levensverzekeringen in het kader van successierechten, de bepaling van de verzekeringstaks, etc...

Ook hier houden we de vinger aan de pols om steeds het juiste advies te kunnen geven.

Copyright © 2018 Baeyens-Bosteels. Alle rechten voorbehouden. Webconcept by Nextmove.

Deze site gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën.

Indien u uw cookie instellingen niet wijzigt, aanvaardt u ze.

Akkoord