De kracht van het alternatief

Het aantal verzekeraars is doorheen de jaren door fusies en overnames sterk verminderd. Gelukkig schieten er nog voldoende over voor een gezonde onderlinge concurrentie.

Ons kantoor werkt samen met meer dan 30 maatschappijen, dus zowat elke verzekeraar die via makelaars contracten aanbiedt. Sommigen onder hen hebben een ruim gamma van verzekeringen, anderen zijn gespecialiseerd in bepaalde doelgroepen of risico's.

We zijn noch wettelijk, noch economisch gebonden aan een maatschappij, waardoor we u onbevooroordeeld kunnen begeleiden in uw keuze.

Doordat we met zoveel verzekeraars een actieve samenwerking onderhouden, hebben we als geen ander een duidelijk beeld van wat mogelijk is op de verzekeringsmarkt en kunnen we dit in uw voordeel uitspelen.

Dit vertaalt zich in een perfect evenwicht tussen prijs en kwaliteit, maar is ook de stok achter de deur in geval van schade. Wanneer we, tezamen met u, niet tevreden zijn van een schaderegeling, dan dreigt de verzekeraar steeds uw dossier, en mogelijk een pak andere, kwijt te spelen aan een collega-maatschappij.

Onze onafhankelijkheid en constante toegang tot alternatieven is uw garantie op een gezond verzekeringsdossier en billijke afhandeling van uw schade.

Copyright © 2018 Baeyens-Bosteels. Alle rechten voorbehouden. Webconcept by Nextmove.

Deze site gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën.

Indien u uw cookie instellingen niet wijzigt, aanvaardt u ze.

Akkoord