Over ons

Sinds 2008 werken de kantoren Bosteels Marc NV en Baeyens L. NV nauw samen aan een zelfde doelstelling: dé referentie zijn in de regio op gebied van verzekeringen en bankservice. Vanaf medio 2013 doen we dit onder een gemeenschappelijke naam: Baeyens | Bosteels.

Beide kantoren hebben hun eigen historiek, maar de waarden zijn gelijk en dat onderscheidt ons van onze collega’s.

Op gebied van verzekeringen zijn we onafhankelijk tussenpersoon, ook wel verzekeringsmakelaar. U kan bij ons terecht voor alle verzekeringscontracten: schadevergoedende verzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen maar ook personen- en levensverzekeringen en dit voor particulieren, voor zelfstandigen en vrije beroepers, en voor vennootschappen.

Een belangrijke doelgroep voor ons kantoor zijn de kermisreizigers, waarvoor we in agentuur voor diverse verzekeraars zelf contracten onderschrijven en beheren, premies innen en schades regelen.

Voor onze bancaire activiteit hebben we een exclusief contract met AXA Bank. Via ons kantoor heeft u dan ook toegang tot alle bankdiensten van AXA Bank en dit voor dagdagelijks bankieren, leningen en kredieten, sparen en beleggen.

We zijn sterk gespecialiseerd in diverse pensioenplannen en dit zowel op niveau van een firma (voor de zelfstandige zaakvoerder of het personeel) als op niveau van een zelfstandige of loontrekkende. Deze specialisatie vormt een belangrijk onderdeel in beide hoofdactiviteiten: het is bank en het is verzekeren.

U mag in al onze activiteiten steeds rekenen op een eerlijk advies en veel service.

Copyright © 2018 Baeyens-Bosteels. Alle rechten voorbehouden. Webconcept by Nextmove.

Deze site gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën.

Indien u uw cookie instellingen niet wijzigt, aanvaardt u ze.

Akkoord